Konnekt Studio

Konnekt Studio

Konnekt Studio is een zeer veelzijdige applicatie waarmee u uw bedrijfsprocessen eenvoudig kunt automatiseren.  Konnekt Studio stelt u in staat om verbindingen te leggen met de diverse systemen in uw bedrijf, documenten en gegevens bewerken en geïntegreerd en gevalideerd acties uit te voeren in bijvoorbeeld uw ERP systeem zoals Exact Globe.

Hieronder staan een aantal toepassingsvoorbeelden (Apps):

Document herkenning:
Inkomende fakturen stroom

Inkoopfakturen scannen, herkennen, goedkeuren en boeken in Exact Globe.

Pakbon verwerking
Kent u dat ook? U boekt uw inkoopfakturen pas in nadat u handmatig door een grote stapel pakbonnen bent gegaan en vervolgens scant u de inkoopfaktuur + de pakbon in om hem te digitaliseren en te boeken. Met Konnekt Studio is dat verleden tijd en worden deze documentstromen automatisch samengevoegd! Dit scheelt u veel tijd en handmatige handelingen.

Formulierherkenning
Met Konnekt Studio bent u in staat om formulieren te scannen en deze op basis van vastgelegde schema’s te herkennen, hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan scoreformulieren.

Verkoopfakturen mailen
Verstuur uw verkoop fakturen via pdf aan uw klanten en voeg daaraan eventuele bijlagen toe zoals uren verantwoording documenten.

Webshop koppeling
Heeft u een webshop en typt u de weborders handmatig over in uw boekhouding? Dat is niet langer nodig. Konnekt Studio kan u helpen om uw webshop orders geheel automatisch als verkooporders in bijvoorbeeld Exact Globe aan te maken.

Klantenportaal
Via de webportaal functie van Konnekt Studio is het mogelijk om uw klanten toegang te geven tot documenten zoals hun verkoopfacturen of een ticket systeem voor helpdesk vragen.